Over Allesafdekken.nl

Allesafdekken.nl is ontstaan uit de behoefte aan goede afdekzeilen. Onze oprichter Marc Zantingh is rietdekker en weet daardoor precies wat u nodig heeft van een goed afdekzeil. Dankzij dit ervaren oog, bent u bij Allesafdekken.nl verzekerd van de beste afdekzeilen tegen de scherpste prijs.

Allesafdekken.nl staat voor u klaar

Heeft u vragen over de producten van Allesafdekken.nl of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

afdekzeil 10x12

Onze missie

Allesafdekken.nl wilt u helpen door hoge kwaliteit producten te verkopen tegen een scherpe prijs. Dit lukt Allesafdekken.nl doordat wij uit eigen import tegen groothandelsprijzen leveren. Vooral als u groot wilt inkopen, bent u aan het juiste adres, dankzij de staffelkorting vanaf 500 m2. De afdekzeilen die u bij Allesafdekken.nl koopt, zijn ongelooflijk sterk. In de video ziet u hoe sterk de gewapende afdekzeilen zijn. Zelfs met een expres gemaakte snee, scheurt deze niet verder uit, zelfs niet met een gewicht van 400 kg. Is uw product toch niet goed aangekomen of is er iets mis mee, dan kunt u gebruik maken van de ‘Niet goed, geld terug’-garantie. Wilt u de kwaliteit van de producten van Allesafdekken.nl eerst zelf beoordelen, dan kunt u een gratis proefmonster aanvragen.

Hoe sterk is ons afdekzeil?

De duurzame investering van Allesafdekken.nl

De producten van Allesafdekken.nl zijn een duurzame investering. De gewapende afdekzeilen zijn zo sterk en scheurbestendig, dat deze herbruikbaar zijn. Hierdoor koopt u minder afdekzeilen in en hoeft u minder afdekzeilen weg te werpen. Dit betekent dat de afdekzeilen van Allesafdekken.nl een verstandige vervanging bieden van de standaard wegwerp bouwzeilen. Daarnaast komen de afdekzeilen met nog veel meer voordelen:

  • Transparant: Bij Allesafdekken.nl koopt u transparante afdekzeilen. Deze laten het zonlicht door, waardoor de ruimte eronder minder verlicht hoeft te worden. Ook kunt u hierdoor zien welke materialen onder het afdekzeil liggen.
  • Waterdicht: Erg belangrijk bij afdekzeilen is natuurlijk dat ze waterdicht zijn. Hierdoor blijven alle materialen van de beste kwaliteit en voorkomt het problemen in de toekomst.
  • Veelzijdig inzetbaar: De afdekzeilen van Allesafdekken.nl kunnen gemakkelijk voor verschilende doeleinden gebruikt worden. Rietdekkers gebruiken het graag om het riet droog te houden, maar u kunt ze ook gebruiken als werktent om minder last te hebben van de wind of regen.

Hoewel de standaard bouwzeilen een goedkope aankoop lijken, bent u op lange termijn meer geld kwijt aan het vervangen van deze zeilen. Ook loopt u er dan sneller tegenaan dat uw riet en materialen niet goed afgedekt zijn, wat nog meer problemen kan opleveren. Een duurzame investering voorkomt dus bouwproblemen en maakt het werk gemakkelijker.

Snelle levering

Koopt u producten van Allesafdekken.nl, dan zijn deze binnen drie dagen bij u geleverd. Bent u op zoek naar een leverancier voor uw hoogwaardige afdekzeilen? Dan bent u bij Allesafdekken.nl verzekerd van lage inkoopprijzen, het juiste advies en de beste kwaliteit. Allesafdekken.nl levert producten door heel Nederland en Beligë. Bij grote bestellingen ontvangt u staffelkorting. Heeft u vragen over uw levering of bent u benieuwd wat Allesafdekken.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.