arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Allesafdekken.nl 

Wij zijn een nieuwe webshop en richten ons op de verkoop van afdekzeilen, op dit moment verkopen wij uitsluitend transparant gewapende afdekzeilen. Allesafdekken.nl is een onderdeel van Zantingh Rietdekkers B.V. als eindgebruiker van dekzeilen kennen wij vanuit de praktijk zeer goed de voor en nadelen van de verschillende soorten dekzeilen die er op de markt zijn. 

Ons doel

Onze afdekzeilen de nieuwe standaard laten worden, om te beginnen op de bouwplaatsen in Nederland als vervanger van de standaard bouwmarkt wegwerp afdekzeilen. We willen dit bereiken door bepaalde formaten dekzeilen groot in te kopen zodat we uit eigen voorraad kunnen leveren. 

Wat is het voordeel voor u

Door uit eigen voorraad te leveren en ons te richten op bepaalde formaten denken wij de goedkoopste aanbieder van Nederland te zijn. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie, zie de voorwaarden.

 

Hoe sterk is ons afdekzeil?

We testen het met 400kg. Zie de video rechts van je :) 

"AllesAfdekken.nl heeft me goed geholpen. Allereerst met het kwalitatief mooie product en vervolgens met hun snelle dienstverlening. Wat mij betreft een absolute aanrader!"

Gert Jan Stevens 

Benieuwd naar onze afdekzeilen?