Bouwzeil

Tijdens het verbouwen is het belangrijk om uw materialen zo goed mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met een bouwzeil van Allesafdekken.nl zijn uw bouwmaterialen goed beschermd tegen zowel water als UV-stralen. In tegenstelling tot de klassieke bouwzeilen, zijn onze bouwzeilen zo sterk, dat u ze veel vaker kunt hergebruiken.

Filters
Lengte
Breedte
 • Xstrong Afdekzeil Allround 120 3x4 Blauw

  Xstrong afdekzeil 3 x 4 Allround 120 blauw

  24,90 20,58 excl. BTW

 • Xstrong Allround 120 Afdekzeil 3x4 Groen

  Xstrong afdekzeil 3 x 4 Allround 120 groen

  24,90 20,58 excl. BTW

 • Xstrong Allround 120 transparant afdekzeil

  Xstrong afdekzeil 3 x 4 Allround 120 transparant

  24,90 20,58 excl. BTW

 • Xstrong Afdekzeil Allround 120 4x6 Blauw

  Xstrong afdekzeil 4 x 6 Allround 120 blauw

  49,80 41,16 excl. BTW

 • Xstrong Pro 200 Serie Afdekzeil - 200g/m2 - 100% Waterdicht - UV-bestendig 4-5 jaar - Sterke Ultrasoon Gelaste Ogen - Wit - Gevouwen en Gelaste Afgewerkte Randen - Flexibel, Lichtgewicht en Rekbaar - Scheurt Niet - Perforatiebestendig - Herbruikbaar en Recyclebaar

  Xstrong afdekzeil 4×6 pro 200 wit

  74,05 61,20 excl. BTW

 • Xstrong Pro 300 Afdekzeil groen

  Xstrong afdekzeil 4×6 pro 300 groen

  98,75 81,61 excl. BTW

 • Xstrong Allround 120 Afdekzeil 6x8 Groen zeil

  Xstrong afdekzeil 6 x 8 Allround 120 groen

  99,65 82,36 excl. BTW

 • Xstrong Pro 300 Afdekzeil groen

  Xstrong afdekzeil 6×8 pro 300 groen

  197,50 163,22 excl. BTW

 • Xstrong Afdekzeil Allround 120 Groen

  Xstrong afdekzeil 7 x 9 Allround 120 groen

  130,75 108,06 excl. BTW

 • Xstrong Allround 120 transparant afdekzeil

  Xstrong afdekzeil 8 x 12 Allround 120 transparant

  199,95 165,25 excl. BTW

 • Xstrong Pro 300 Afdekzeil groen

  Xstrong afdekzeil 8×10 pro 300 groen

  329,95 272,69 excl. BTW

 • Xstrong Allround 120 Groot dekzeil 10x15 Groen afdekzeil

  Xstrong afdekzeil 10 x 15 Allround 120 groen

  309,95 256,16 excl. BTW

Een nette bouwplaats dankzij hoge kwaliteit bouwzeilen

Op een bouwlocatie is het belangrijk dat alles netjes wordt opgeborgen om snel en efficiënt te kunnen werken. Zo weten werklieden waar ze de materialen kunnen vinden die ze nodig hebben en kan er gefocust worden op hard werken. Deze materialen verdienen uiteraard de beste bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals storm of extreem felle zon. Zeker wanneer er nog geen dak is geplaatst, biedt een goed bouwzeil uitstekende bescherming. Het voordeel van onze bouwzeilen is dat ze doorzichtig zijn, waardoor u direct ziet wat er onder het dekzeil ligt. Deze doorzichtigheid betekent echter niet dat het een slechtere kwaliteit is, in tegendeel zelfs. Uw bouwzeil van Allesafdekken.nl gaat jarenlang mee, dankzij het extra stevige, gewapende materiaal. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken als er per ongeluk in het materiaal gesneden is, omdat de bewapening voorkomt dat het verder uitscheurt. Zo behoudt u een nette, overzichtelijke bouwplaats met de beste bouwzeilen.

Proefmonster aanvragen

Waarom bouwzeilen onmisbaar zijn

Een bouwzeil is een zeil dat u gebruikt voor het afdekken van materialen, machines of open bouwprojecten. Dit is waarom ook wel de term afdekzeil gebruikt wordt. Deze afdekzeilen zijn vaak te herkennen aan de oranje en blauwe kleuren waar ze in gemaakt worden. Het gekleurde zeil maakt het lastig te weten wat er zich onder het afdekzeil bevindt. Dit is eenvoudig op te lossen door het gebruik van een doorzichtig bouw zeil. De bouwzeilen in onze webshop zijn doorzichtig en bezitten een goede waterdichtheid en UV-bestendigheid voor 1,5 tot 2 jaar. De Xstrong bouwzeilen zijn tot 5 jaar lang volledig UV bestendig. Deze kenmerken zijn essentieel, omdat veel materialen en machines niet goed tegen barre weersomstandigheden kunnen.

Kenmerken bouwzeilen

 • 100% waterdicht
 • transparant
 • UV bestendig
 • extreem scheurbestendig

Naast transparante bouwzeilen, zijn er ook gekleurde bouwzeilen beschikbaar. Deze gekleurde bouwzeilen van Xstrong beschikken over dezelfde uitstekende kwaliteiten als de transparante zeilen. Daarnaast zijn de voorgevormde ogen van deze zeilen ultrasoon gelast met metalen ringen, waardoor ze nog sterker zijn. De groene en witte zeilen van Xstrong kunnen ook transparant voor u worden gemaakt.

Eenvoudig gebruik van de bouwzeilen

U kunt een bouwzeil ook gebruiken als bescherming van de vloer, wanneer u de muren of een plafond gaat schilderen. Naast water houdt het namelijk ook verfspetters en ander vocht tegen. Zo gebruikt u het dus ook ter bescherming van uw meubilair. Dankzij de sterke kwaliteit, kunt u gemakkelijk met een trappetje of stoel op het dekzeil staan zonder u zorgen te maken of het zeil dit wel aankan.

De bouwzeilen in onze webshop zijn gemaakt van een sterk kunststof genaamd polyethyleen. Er zitten voorgevormde gaten in, zodat u gemakkelijk verzwaringsmateriaal of touwen aan het zeil vast kunt maken. Dankzij het lichte gewicht van het zeil trekt u het met gemak over grote machines en materialen heen. Zo is het altijd extra goed beschermd.

Bouwzeil kopen?

Hoewel de term bouwzeil mogelijk oproept dat dit enkel voor grote bouwplaatsen bedoeld is, kunt u als hobbyklusser ook uw bouwzeil kopen bij Allesafdekken.nl. Elk soort bouw, hoe groot of klein ook, verdient de beste bescherming voor materialen, machines en het harde werk dat geleverd is. Daarom vindt u veel verschillende afmetingen van de zeilen binnen ons assortiment. Twijfelt u welk bouwzeil u het beste kunt kopen? Neem dan gerust contact op, zodat we u kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Uw bouwzeil kopen is een duurzame investering, ze gaan namelijk langer mee dan de standaard bouwmarkt zeilen. U kunt uw nieuwe bouw zeil hierdoor gemakkelijk hergebruiken. Daarnaast zijn ze lichtgewicht, waardoor u ze gemakkelijk kunt opvouwen of oprollen als u klaar bent met uw klus. Dankzij de wapening zijn ze geschikt voor langdurig gebruik.

De voordelen van een professioneel bouwzeil

 • Regen en felle zon vormen geen uitdaging meer
 • Xstrong bouwzeil met draagkracht tot 300 kilo
 • Scheurbestendig tot 486 Newton bij 160 grams en 580 Newton bij 240 grams
 • Inclusief voorgevormde gaten
 • Gewapend voor extra stevigheid

Vertrouwd online uw bouwzeil bestellen

Dankzij onze praktijkervaring met het gebruik van verschillende bouwzeilen weten we precies wat er nodig is voor een hoogwaardige kwaliteit bouwzeil. Uw bouwzeil kopen doet u bij ons gemakkelijk online. Weet u nog niet zeker welk bouwzeil u wilt bestellen? Dan kunt u een proefmonster aanvragen om zelf te testen hoe sterk het product is. Naast uw bouwzeil kopen, kunt u ook bij ons terecht voor afdekvliezen en stuclopers. Voor bestellingen in Nederland geldt gratis levering.

Met onze praktijkervaring in het achterhoofd, kiezen wij enkel de beste producten uit om aan te bieden in onze webshop. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat u tevreden zult zijn met uw bouwzeil. Daarom werken wij met een ‘Niet goed, geld terug’-garantie. Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op