arrow_drop_up arrow_drop_down
17 januari 2020 

Zeil doorwerkkap

Staat u regelmatig op een steiger? En zit u niet te wachten op dagen dat het alleen maar regent en waait? Het weer is iets waar we geen invloed op hebben. Helaas zou ik bijna zeggen, want het weer heeft voor sommige bedrijven veel invloed op het werk dat ze leveren. In sommige gevallen kan er maar beperkt doorgewerkt worden wanneer het regent. In extreme gevallen komt het werk zelfs helemaal stil te liggen!

Regen en wind is tijdens werkdagen en werkuren in alle gevallen vervelend. Soms is de mogelijkheid om door te werken er wel. Maar dan nog is het geen pretje om de hele dag in weer en wind te werken.

Oplossing: doorwerkkap

Staat u regelmatig op de steiger? Dan is een doorwerkkap de oplossing! Een doorwerkkap kun je verbinden aan de steiger en biedt een dak boven uw hoofd. Het is in wezen een verlengde van uw steiger met daarboven een waterdicht zeil.

Mocht u nou niet op een steiger staan. Maar wel regelmatig in regen en wind werken. Dan is het maken van een doorwerktent de oplossing. Het principe is hetzelfde, alleen is de constructie vaak anders. Daarbij zit een doorwerktent niet verbonden aan een steiger.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

zeil doorwerkkap

Nieuw zeil voor doorwerkkap

Heeft u al een tentkap maar wordt de kwaliteit van het zeil minder? Dan hoeft u geen nieuwe tentkap te bestellen. Het kopen van een waterdicht dekzeil voldoet in dat geval. Belangrijk is dat een dekzeil voor een tentkap sterk van kwaliteit is. Een sterk afdekzeil voor een tentkap is van cruciaal belang. De reden is dat als u op hoogte werkt u veel wind vangt. Het is zaak dat het dekzeil dit hebben kan en niet scheurt. Verder is het slim om een transparant dekzeil aan te schaffen. Een transparant dekzeil is doorzichtig en laat daglicht door. Hierdoor kunt u uw werk uitvoeren zonder dat u kunstlicht hoeft te installeren.

Afdekzeil voor doorwerkkap kopen

Bent u opzoek naar een waterdicht afdekzeil voor uw doorwerkkap? In ons assortiment vindt u waterdichte, transparante en gewapende dekzeilen. Deze zijn dus doorzichtig, laten geen water door en sterk van kwaliteit. Zo hebben we kort geleden onze dekzeilen getest. Uit de test blijkt dat wanneer wij 400kg aan het dekzeil hangen, zelfs wanneer er een klein scheurtje in het dekzeil zit, het zeil niet verder scheurt.

Misschien interessant?