Voordelig afdekvlies

Bent u van plan om te gaan klussen? Wilt u klussen zonder dat dit veel onnodige rotzooi oplevert? Dan is een afdekvlies voor u een ideale uitkomst. Het afdekvlies beschermt de ruimte tegen stof, water, verf, cement en vele andere dingen. Een groot voordeel is dat een afdekvlies helemaal niet duur hoeft te zijn. Sterker nog, er zijn zelfs vele relatief goedkope afdekvliezen te vinden bij Allesafdekken.nl. Alles weten over een voordelig afdekvlies? Lees dan even verder!

Wat is een afdekvlies en wat zijn de voordelen?

Een dekvlies is een vlies dat wordt gebruikt tijdens het klussen. Het afdekvlies kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is herbruikbaar. Zoals gezegd is een afdekvlies bestendig tegen stof, water, verf, cement en vele andere dingen die uw ruimte en voorwerpen kunnen beschadigen of aantasten. Afdekvliezen zijn ideaal voor het beschermen van uw woning, kantoor, schuur of andere ruimte. Een ander groot voordeel van afdekvliezen is de antislipfolie die aan de onderkant van het materiaal zit. Hierdoor verschuift het materiaal niet, waardoor alle voorwerpen beschermd blijven en u niet zal wegglijden. Een laatste voordeel dat wij graag noemen is de prijs van het afdekvlies. Afdekvliezen zijn er namelijk in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Zo heeft u al een afdekvlies voor uw klus werkzaamheden voor een hele lage prijs. Afdekvliezen zijn dus, in vergelijking met andere afdekproducten, goedkoop. Wat een voordelig afdekvlies kost? Dat vertellen we u zometeen heel gedetailleerd.

Wanneer een afdekvlies gebruiken?

Zoals gezegd zijn afdekvliezen best goedkoop. Dat is een van de grote voordelen van het product. Een ander voordeel is dat afdekvliezen voor heel veel gelegenheden zijn te gebruiken. Als u gaat bouwen, klussen, verven, schilderen of wat dan ook dan kunt u wanden en vloeren uitstekend beschermen een afdekvlies. Dit zijn ook de zaken waar afdekvliezen voornamelijk voor gebruikt worden, maar onze goedkope afdekvliezen zijn ook perfect voor feestjes, house warmings en andere partijtjes. Wanneer u bang bent dat uw vloer zal beschadigen door de vele visite dan kunt u met een afdekvlies dit veilig en goed voorkomen.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

voordelig afdekvlies

Hoe gebruik ik een afdekvlies?

Ondanks het feit dat afdekvliezen voor vele verschillende ruimtes gebruikt worden, blijft de manier waarop het vlies bevestigt moeten hetzelfde. Logischerwijs is het ideaal is om een afdekvlies zo neer te leggen dat het de gehele ruimte die bedekt moet worden, ook bedekt wordt. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat het vlies strak ligt en goed wordt vastgemaakt aan de zijkanten. Als hulpmiddel kan ducttape worden gebruikt. Door het afdekvlies strak neer te leggen zorgt u ervoor dat u het veilig kan gebruiken en u geen last heeft van de eventueel ongelijke grond die onder het vlies ligt.

Een afdekvlies is vanwege de antislipfolie, de stevigheid van het product en de schokabsorberende werking namelijk een zeer geschikt product voor werkzaamheden op ongelijke vloeren. Daar waar andere producten kunnen scheuren of breken vanwege de oneffen ondergrond, ligt een afdekvlies stevig, maar toch flexibel op de grond. Het zorgt ervoor dat u veilig en opgeruimd te werk kan gaan.

Voordelig afdekvlies kopen?

Bent u enthousiast geworden en tot de conclusie gekomen dat een goedkoop afdekvlies het ideale product is voor het afdekken van uw voorwerpen en/of ruimte wanneer u gaat klussen? Bij ons, Allesafdekken.nl, kunt u zelfklevend afdekvlies kopen voor een slechts 30,25 Euro (inclusief btw). Deze rollen met zelfklevend afdekvlies hebben een breedte van 90 centimeter en maar liefst 25 meter per rol. De rollen zijn per stuk, maar ook in partijen van 50 rollen te koop. De partijen van 50 rollen zijn voordeliger en kosten per stuk 23 Euro. Dit levert dus een besparing van ruim 350 Euro op.

Onze goedkope afdekvliezen zijn ondanks de lage aanschafsprijs van absolute topkwaliteit. Indien u benieuwd bent naar het product dan kunt u een ware sample ontvangen om met eigen ogen te aanschouwen wat u kunt verwachten.