Hoe bescherm je de vloer?

Een mooie vloer is een eyecatcher in ieder huis, of dat nu gaat om een mooie parketvloer of om prachtige vloerbedekking. Wanneer deze vloer strak gelegd is, dan is het bijna eng om eroverheen te lopen. Een vloer wilt u natuurlijk zo lang mogelijk in originele staat houden, maar in een huis moet wel geleefd kunnen worden, toch? Er zijn echter een aantal situaties waarbij het beter is dat u een goede bescherming op de vloer aanbrengt.

In welke gevallen kunt u het best de vloer te beschermen?

Kies voor het beschermen van de vloer wanneer u in huis gaat klussen. Dat kan gaan om het schilderen van de muren of de raamkozijnen. Ook wanneer er gerenoveerd gaat worden, zoals het aanleggen van een nieuwe keuken of badkamer, dan kunt u het best ervoor kiezen om de vloeren goed te beschermen. Bij renovaties komt veel bouwpuin en stof los, dit komt altijd op de vloer terecht. Ook wordt er veel over de vloer gelopen, meestal met zware schoenen die van buiten komen en dus vol met vuil en viezigheid zitten.

Aan een andere situatie om de vloer te beschermen denken misschien niet veel mensen, maar toch werkt het heel effectief. Wanneer u een groot feest houdt in uw huis, waarbij veel mensen komen, is het heel verstandig om de vloer te beschermen. Denkt u dan aan een examenfeest van uw tienerzoon, met al zijn vrienden en vriendinnen, bier en wijn. Ook een groot verjaardagsfeest, of bruiloft, is een reden om de vloer te beschermen. Heeft u net een nieuwe woning die u geheel heeft opgeknapt en wilt u een housewarming party houden? Natuurlijk bent u trots en wilt u alles showen, maar al die mensen over uw nieuwe vloer? Is dat geen goede reden om de vloer te beschermen?

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

vloer beschermen afdekvlies

Hoe beschermt u de vloer?

Om vloeren te beschermen tijdens werkzaamheden, verbouwingen of klussen is er een speciaal product ontwikkeld, genaamd afdekvlies. Dit afdekvlies is gemaakt van verschillende soorten kunststof. Het materiaal is zeer stevig, waardoor er lange tijd op gelopen kan worden zonder slijtage.  Het afdekvlies van AllesAfdekken.nl werkt zelfklevend, hierdoor hecht het zeer goed op de vloer en verschuift het niet tijdens het lopen.

Ziet u de voordelen wel in van afdekvlies en wilt u uw vloeren goed beschermen? U kunt zeer eenvoudig online afdekvlies bestellen bij allesafdekken.nl

Afdekvlies van Allesafdekken.nl

Allesafdekken.nl biedt u twee mogelijkheden om afdekvlies aan te schaffen; per rol of in een pakket van 50 rollen afdekvlies. Gaat u eenmalig klussen dan kunt u het best per rol bestellen.

Heeft u een klusbedrijf, klust u regelmatig of heeft u bijvoorbeeld een sportzaal gehuurd voor een feest? In deze gevallen kunt het best een pakket rollen bestellen met afdekvlies. Allesafdekken.nl biedt deze voor een zeer voordelige prijs aan.