Goedkoop afdekvlies

Gaat u verhuizen en moet er flink wat opgeknapt worden aan het nieuwe huis? Of werkt u in de bouw, of voor een klus-, stukadoor- of schildersbedrijf? Bent u bang dat u tapijten, vloerkleden en/of meubels die aanwezig zijn zal beschadigen of vervuilen? Hiervoor hebben wij van Allesafdekken.nl de oplossing. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in afdekvliezen. Wilt u alles weten over afdekvliezen? Bent u benieuwd naar de vele voordelen van deze hulpmiddelen? Lees dan vooral even verder!

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

goedkoop afdekvlies

Wat is afdekvlies precies?

Afdekvlies heeft grote voordelen ten opzichte van regulier zeil of andere materialen die u zou kunnen gebruiken om iets mee af te dekken. Afdekvlies is gemaakt van verschillende soorten kunststof. De toplaag is gemaakt van PE-folie, het heeft een tussenlaag van PET vezels en de bodem is voorzien van een laag residu vrije-antislip lijm.

Waar kunt u afdekvlies voor gebruiken?

Om iets tijdens het klussen af te dekken wordt vaak afdekzeil gebruikt. Afdekvlies is speciaal gemaakt om vloeren mee af te beschermen. In tegenstelling tot afdekzeil is het veel beter vormbaar. Daarbij is de onderste laag zelfklevend waardoor het zeer goed hecht op welke vloer dan ook, u heeft geen tape nodig om het materiaal te bevestigen op de ondergrond.

Wanneer u in of buiten huis gaat schilderen, lakken, metselen of stukadoren, dan kunt u de vloer beschermen met afdekvlies. Vanwege de antislip laag ligt het zeil zeer stevig, het materiaal is sterk en bovendien niet glad. Wanneer er iets gemorst wordt, dan kan het eenvoudig worden afgenomen indien gewenst. Het bijkomende voordeel is dat vocht niet door het materiaal heen dringt. De vloer wordt zo optimaal beschermd en u creëert een veilige werkomgeving.

Goedkoop afdekvlies bij allesafdekken.nl

Bent u nu overtuigd van de voordelen van afdekvlies boven alle ander materialen om af te dekken? Afdekvlies heeft een zeer duidelijke functie en daarmee grote voordelen wanneer het hiervoor gebruikt wordt. Was u al overtuigd van de geweldige werking van afdekvlies en bent u op zoek naar goedkoop afdekvlies?

Bij allesafdekken.nl kunt u goedkoop afdekvlies kopen van zeer hoge kwaliteit. Als u niet veel nodig heeft dan kunt u deze per rol aanschaffen. Op één rol zit 25 meter afdekvlies, daarmee kunt een oppervlakte van 22.50 m² afdekken. De prijs van een rol is €30,25 inclusief btw.

Maakt u regelmatig gebruik van afdekvlies? Bestelt u het dan tegen een zeer voordelige prijs bij allesafdekken.nl! Een pakket met 50 rollen afdekvlies kost slechts €1149,50 inclusief btw.