Waterdicht afdekzeil

Bent u als onderneming of als particulier opzoek naar een waterdicht afdekzeil? Zoekt u een zeil die geen water doorlaat en dat ook nog eens erg sterk is? Afdekzeilen worden veel ingezet om objecten droog te houden. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat een dekzeil dat hiervoor gebruikt wordt ook echt geen water doorlaat.

Filter

Waterdicht dekzeil voor bedrijven en particulieren

Waterdichte afdekzeilen worden zowel door bedrijven als particulieren afgenomen. Particulieren gebruiken de afdekzeilen tijdens het klussen, of om gemakkelijk hun tuinmeubelen of haardhout van vocht te beschermen.

Proefmonster aanvragen

Ondernemingen zoals bijvoorbeeld rietdekkersbedrijven, schildersbedrijven of bouwbedrijven gebruiken de een waterdicht afdekzeil dagelijks, en bij vrijwel elke klus. Om garant te staan voor de kwaliteit van hun klussen is het heel belangrijk dat ze er klakkeloos vanuit kunnen gaan dat het dekzeil zijn werk doet. In dit geval betekent dat het 100% geen water doorlaat.

Men moet er in de professionele markt, maar ook zeker in de particuliere markt, er niet aan denken dat bepaalde plekken, meubels of andere waardevolle spullen in aanraking komen met vocht, stof of viezigheid. Een waterdicht afdekzeil wordt tenslotte niet voor niets ingezet.

Belangrijk dat het dekzeil niet scheurt

Bij het kopen van een waterdicht afdekzeil is het belangrijk dat u kiest voor sterke kwaliteit. Het afdekzeil kan wel waterdicht zijn, maar als het makkelijk scheurt dan verliest het zijn waterdichtheid in no-time. Als dit het geval is, schiet het zijn doel alsnog voorbij. Aan te raden is om een gewapend afdekzeil of Xstrong afdekzeil aan te schaffen. Deze dekzeilen zijn steviger en sterker van kwaliteit en scheuren hierdoor minder snel.

Afdekzeil test

Wij hebben de sterkte en kwaliteit van onze afdekzeilen uitvoerig getest. Hiervoor hebben wij 400kg aan de afdekzeilen gehangen om te kijken wat het met zeil doet. Uitkomst is dat er eigenlijk niets veranderd, zelfs het kleine scheurtje wat erin is gemaakt scheurt niet verder uit. Met onze afdekzeilen hoeft u dus niet bang te zijn dat er scheuren ontstaan.

Bekijk hier onze kwaliteitstest

Bent u op zoek naar een waterdicht dekzeil?

Werkt u regelmatig met afdekzeilen? Dan heeft u vast wel eens kennisgemaakt met de standaard dunne ”bouwmarkt afdekzeilen”. Ze kunnen snel scheuren en verliezen al snel de waterdichtheid. Het weefsel waarmee de bekende oranje/blauwe/groene dekzeilen gemaakt zijn, slaan bij langdurige regen en veel wind al snel vocht door, waardoor het materiaal of waardevolle bezittingen niet droog blijven. De waterdichte, gewapende en witte afdekzeilen van Allesafdekken houd uw eigendommen droog en beschermd.

Allesafdekken.nl is een onderdeel van Zanting Rietdekkers. Wij zijn zelf dus ook eindgebruiker van een waterdichte afdekzeil. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende soorten dekzeilen die er op de markt te verkrijgen zijn.

Bent u opzoek naar een gewapend en transparant afdekzeil in verschillende maten? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Kijk eens verder bij de afdekzeilen en neem bij vragen geheel vrijblijvend contact met ons op.