arrow_drop_up arrow_drop_down
16 januari 2020 

Loopzeil

Bent u aan het verbouwen en wilt u graag dat uw vloer of trap niet beschadigd? Dan is verstandig om deze af te dekken met een stucloper of een loopzeil. Met een stukloper of loopzeil kunt u een pad maken om overheen te lopen. Hierdoor zal de vloer niet vies worden of niet beschadigd raken. Het meest gebruikte product voor dit doeleinde is de een zelfklevend vlies. Deze is aan te brengen op gladde vloeren zoals steen, laminaat, parket en hout. Mocht u uw vloerbedekking willen schermen dan is het raadzaam om een dekzeil te gebruiken. Deze kunt u (indien gewenst) vast tape met duct tape.

Afdekvlies als looppad

Heeft u binnen uw huis, pand of kantoor een verbouwing? Dan is de kans groot dat u over vloeren heenloopt waarvan u liever niet heeft dat het beschadigd. Daarom is een stucloper of een loopzeil zeer aan te raden. Klanten gebruiken onze lopers om uiteenlopende redenen, we sommen er een paar op:

Binnen naar buiten

Heeft u binnen een verbouwing? Maar moet u regelmatig naar buiten? Moet u regelmatig materiaal ophalen van buiten om binnen weer verder te kunnen? De kans op vieze schoenen is met een verbouwing heel groot. Allereerst al als u van buiten naar binnenkomt. Maar ook op de plek waar de verbouwing gaande is, is het vaak stoffig en vies.

Het is daarom ook slim om een looppad te maken met een zelfklevend vlies. Door het looppad te gebruiken voorkomt u dat uw hele kantoor of huis vies wordt.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

zelfklevend zeil als looppad | verbouwing

Kruiwagen

Moet u met grote regelmaat materiaal van buiten halen? Is dit niet te doen met de handen? Dan is het aan te raden om een kruiwagen te gebruiken. Wilt u niet dat de kruiwagen allerlei viezigheid op de vloer achterlaat? Maak dan een looppad waar u met uw kruiwagen overheen kunt lopen.

Trap

Bent boven aan het verbouwen, maar ligt het materiaal wat u gebruikt beneden? Loopt u regelmatig van boven naar beneden, en wilt u niet dat uw trap beschadigd. Een zelfklevend dekvlies blijft liggen op de plek waar u het installeert en beschermt u trap tegen vuil en vocht. Daarnaast is ons dekvlies van de bovenkant ruwer, hierdoor is het gevaar dat u uitglijdt geminimaliseerd.

Afdekvlies voor bouwklussen

Wilt u graag afdekvlies voor uw bouwklus kopen? Wilt u uw vloer beschermen tegen beschadiging, verfspetters en vocht? Dan is het slim om uw vloer te beschermen met een afdekvlies.

Misschien interessant?