arrow_drop_up arrow_drop_down
9 januari 2020 

Vloerkleed schuift

Een vloerkleed die schuift is voor veel mensen een grote ergernis. Wordt een vloerkleed in de kamer gelegd als decoratie, voor wat extra warmte en voor een knus aangezicht. Wat je dan niet wilt is dat deze continue glijdt. Een vloerkleed wat continue wegschuift zorgt voor een onveilige situatie. Daarnaast heb je er goed overgedacht waar het kleed moet liggen. Maar door de verschuiving ligt het vloerkleed steeds op een andere plek, of ligt het steeds scheef in de woonkamer.

Antislip voor onder het vloerkleed

Irriteer jij je aan het feit dat je vloerkleed steeds wegschuift? En zoek je een oplossing? Dan is het gebruik van een zelfklevend afdekvlies iets voor jou. Het afdekvlies kleeft aan de grond en heeft een ruwe bovenkant. Zodra u deze onder het vloerkleed legt blijft het vloerkleed liggen op de plek waar het moet liggen.

Hoe werkt zo’n antislip vloerkleed?

De werking van z’n antislip werkt erg eenvoudig. U krijgt een rol thuisgestuurd. U kiest een startpunt en kleeft het eerste gedeelte aan de grond. Vervolgens rolt u de rol zo ver door als u wenst. Hierna knipt u het gedeelte af van de rol en controleert u of uw anti-slip goed verbonden zit aan de vloer.  Het enige wat u nu nog hoeft te doen is het vloerkleed erover heen leggen.

Lijmresten op de vloer

“Heb ik straks allerlei lijmresten op de vloer?’’ Dat is de vraag die het meest gesteld is zodra we dit onderwerp behandelen. Het antwoord hierop is heel eenvoudig, namelijk nee. Het zelfklevende gedeelte van de antislip laat geen lijmresten achter.

Opzoek naar zelfklevend dekvlies?

Bent u opzoek naar een zelfklevend dekvlies? Wilt u voorkomen dat uw vloerkleed continue schuift? Dan is het gebruik van een dekvlies iets voor u. In onze webshop vindt u het dekvlies weer. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u altijd contact opnemen!

Misschien interessant?