Trapvlies

Wilt u binnenkort de traphal gaan opknappen? Misschien gaat u de muren behangen of de plinten voorzien van een nieuwe kleur verf? In zo’n geval wilt u de trap zelf natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen verfspetters en behanglijm. U wilt natuurlijk niet dat uw mooie vloerbedekking, laminaat of parket verpest wordt.

Heeft u een bedrijf in de bouw, of een klusbedrijf? Komt u regelmatig bij klanten waar u gebruik moet maken van de trap? Misschien moet u voor een klant de muren van een slaapkamer stukadoren of een nieuw dakkapel op zolder installeren. In deze gevallen wordt er veel gebruik gemaakt van de vloer en trap. Materialen zullen gemorst worden, smerige schoenen lopen veelvuldig over de vloer en trap. Als bedrijf wilt u de klant natuurlijk zo veel mogelijk service bieden.

Bovenstaande voorbeelden zijn redenen waarom u het best gebruik kunt maken van trapvlies om de trap te beschermen. Maar wat is trapvlies eigenlijk?

Wat is trapvlies?

Trapvlies staat ook wel bekend als afdekvlies. Sommige mensen maken ook wel gebruik van de term stucloop. Afdekvlies wordt gemaakt van kunststof.

Afdekvlies heeft aan de onderkant een antislip laag en het is tevens gemaakt van een zelfklevend materiaal. Hierdoor is het trapvlies uitermate geschikt om op de trap te leggen. Het materiaal is licht, waardoor het makkelijk vormt rond de treden, maar het is tevens zeer stevig en duurzaam. Het materiaal biedt een enorme hoge mate van bescherming aan de trap en de eventuele bekleding van de trap.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

trap afdekken met trapvlies

Wanneer kunt u gebruik maken van trapvlies?

Trapvlies is een materiaal dat u gebruikt wanneer u de trap wilt beschermen. Denkt u dan aan klussen die op een andere verdieping gedaan worden; egaliseren van vloer in de kelder, schilderen van muren in het trapgat, een nieuwe dakkapel laten zetten, het aanleggen van een nieuwe douche.

De trap krijgt het flink te verduren wanneer er op een andere verdieping een renovatie plaatsvindt. In deze gevallen kunt het best trapvlies gebruiken om de trap mee te beschermen.

Bestel trapvlies bij Allesafdekken.nl

Trapvlies vindt u bij allesafdekken.nl onder de naam afdekvlies. Het product is namelijk niet alleen geschikt voor gebruik op de trap. Het is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van allerlei soorten vloeren. Het afdekvlies van allesafdekken.nl is van hoge kwaliteit en zeer voordelig.