Stucloper

Gaat u verbouwen, schilderen of stukadoren? Dan is het belangrijk om de vloer te beschermen tegen vuil, vocht, cement, verf en andere vallende materialen. Onze zelfklevende stucloper is uitermate geschikt om harde vloeren bescherming te bieden. Stucloper kopen doet u eenvoudig online bij Allesafdekken.nl. Uw bestelling wordt binnen Nederland gratis verzonden en ook hanteren wij een niet goed geld terug garantie.

Nothing Found

Voorkom verfschade aan het meubilair, de rest van het interieur en de vloer

Stuclopers lenen zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens verbouwings – en/of schilderwerkzaamheden. Stukken steen, hout, ladders, verf, gereedschap; van alles kan tijdens het verbouwen de vloer beschadigen. Door stucloper te bestellen bent u weinig tijd kwijt aan schoonmaken en kunt u weer snel genieten van een onbeschadigde vloer. Dit komt doordat stucloper gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is zonder residu achter te laten. Onze zelfklevende stucloper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een hoge hechting, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare bescherming van uw vloeren.

Proefmonster aanvragen

De zelfklevende rollen zijn gemaakt van een niet geweven vezel met aan de bovenzijde een PE folie vloeistof en voorzien van een antislip coating. Het wordt gebruikt voor het afdekken van een vloer of trap tijdens een klus. Een stucloper beschermt de vloer tegen stof, vuil en beschadiging. Bij Allesafdekken.nl kunt u stuclopers met een lengte van 25 meter en een breedte van 90 cm. Een must-have voor elk bouwproject!

Waarom stucloper onmisbaar is

Professionele stucloper is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken voor een optimale bescherming van vloeren. Door de bijzondere eigenschappen is het zelfs buiten te gebruiken bij verf-, metsel- of ander bouwklussen. Bovendien is het afdekvlies aan de bovenzijde voorzien van een PE folie met een antislip coating, waardoor het ook geschikt is als bescherming voor de trap bij verbouwingen of verhuizingen. Waarom is een stucloper bestellen verder nog zo van belang?

  • Een stucloper beschermt uw mooie vloer tijdens de verbouwing
  • Het materiaal werkt dempend waardoor er minder geluidsoverlast is
  • Stuclopers zijn zeer licht van gewicht

Stucloper leggen: hoe doet u dat?

Het is belangrijk om de stucloper op de vloer aan te brengen met minimaal 5 cm overlap om ervoor te zorgen dat er geen vuil of verf op de vloer terechtkomt. U gebruikt een stucloper in de regel door eerst al het bestaande meubilair weg te halen. Vervolgens rolt u de stucloper uit over het gebied waar u wilt gaan klussen. Dat hoeft overigens niet over een perfect egale oppervlakte te gaan. De overbodige oppervlakte kunt u gewoon met een stanleymes wegsnijden. Na het klussen rolt u het geheel weer op en kunt u het bij een toekomstige klus nogmaals gebruiken.

Stuclopers of afdekzeilen?

Werkt u regelmatig met een afdekzeil? Dan kent u vast de frustraties van de standaard bouwmarkt afdekzeilen. Deze scheuren snel kapot en zijn niet bepaald waterdicht. Bij Allesafdekken.nl. koopt u sterke afdekzeilen zoals de Xstrong afdekzeil die absoluut waterdicht zijn. De folie is scheurbestendig en duurzaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen of scheuren.

Uw stucloper bestellen bij Allesafdekken.nl

Een unieke klus vraagt om een unieke stucloper; dat snappen we bij Allesafdekken.nl als geen ander. Onze zelfklevende stucloper is niet alleen geschikt voor professionele aannemers, maar ook voor doe-het-zelvers die thuis aan een project werken. Een stucloper bestellen, doet u eenvoudig en vertrouwt bij Allesafdekken.nl. Wij hanteren standaard gratis verzending binnen Nederland. Of het nu gaat om particulier gebruik of zakelijk gebruik, onze stucloper is voor iedereen geschikt.

Heeft u nog niet eerder gewerkt met stucloper en wilt u liever eerst een proefmonster aanvragen? Ook dat is mogelijk. U bestelt uw gratis stucloper proefmonster geheel gratis.

Houdt hier rekening mee:

Wilt u ook een stucloper kopen? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst kunt u beter geen stuclopers gebruiken voor pas gelegde vloeren. Dat heeft alles te maken met het feit dat een stucloper geen ademend afdekmateriaal is. Daarnaast wordt het ook afgeraden om een stucloper te gebruiken in een vochtige ruimte. Maak de stucloper dus ook zeker niet langdurig nat. Voor vragen over het gebruik van stuclopers kunt u altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van Allesafdekken.nl.

Meer weten over stuclopers?

De stucloper is ideaal voor het beschermen van vloeren tijdens schilder-, pleister- en stukadoorswerkzaamheden, en kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen zoals het beschermen van meubels en apparatuur. Met de juiste stucloper, loopt uw klus op rolletjes!

Heeft u een vraag over onze stuclopers? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Wellicht bent u juist geïnteresseerd in het kopen van afdekvlies, maar wilt u hierover eerst meer informatie verkrijgen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee met uw klus om u vervolgens te voorzien van een passend advies.

Neem contact op