arrow_drop_up arrow_drop_down
16 januari 2020 

Grondzeil voor zwembad

Ben je opzoek naar een groot grondzeil voor onder je zwembad? Heb je een zwembad en zoek je een afdekzeil die je onder je opblaas zwembad of zetzwembad kan leggen? In

Waarom een zeil onder mijn zwembad leggen?

Heeft u het zwembad op gras tegels of een glad ondergrond staan? Dan is het aan te raden om een grondzeil aan te schaffen. Deze legt u op de grond en vervolgens plaatst u het zwembad op het zeil. Het gebruik van een grondzeil heeft meerdere voordelen, we sommen ze voor u op:

Geen modderpoel

Bij veel mensen staat het zwembad op het gazon. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er wat water uit het zwembad valt. Als dit met grote regelmaat gebeurt is de kans groot dat het een modderpoel rondom uw zwembad wordt. Zodra u een afdekzeil onder het zwembad heeft liggen, is dit niet meer het geval.

Schone onderkant

Door het gebruik van een afdekzeil houdt u de onderkant van het zwembad mooi schoon! Het zeil weert het vuil wat zorgt voor een langere levensduur van uw zwembad.

Beschermlaag

Een dekzeil is een extra beschermlaag tussen de grond en het zwembad. Je voorkomt hiermee eventuele beschadigingen. De extra beschermlaag verhoogt de duurzaamheid van uw zwembad. Kans op schade is minder groot waardoor u langer kunt genieten van uw bad.

Geen vieze voeten

Zodra u gebruik maakt van een dekzeil onder uw zwembad voorkomt u dat u vieze voeten krijgt. U herkent vast de situatie dat je uit het zwembad stapt en vervolgens met natte voeten in het gras of zand terecht komt. Vieze voeten zijn in dat geval haast niet te voorkomen. Door een zeil onder uw zwembad te leggen zet u de eerste stappen dus op een schoon zeil in plaats van op een vies ondergrond.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

grondzeil voor onder zwembad

Verschillende maten

Er zijn veel verschillende soorten zwembaden. Zo zijn er ronde zwembaden, vierkante zwembaden en rechthoekige zwembaden. Daarnaast zijn al deze soorten ook nog eens in verschillende maten te verkrijgen. Zodra u een dekzeil kiest voor uw zwembad is het belangrijk om de maat van uw zwembad te weten. Op basis hiervan kunt u de juiste afmeting van uw dekzeil kiezen. Belangrijk is dat het dekzeil niet te klein is. Een te klein dekzeil beschermt namelijk onvoldoende. Verder is het goed om te kijken hoever het dekzeil onder het zwembad mag uitsteken. Veel mensen vinden het aanzien niet mooi en kiezen er daarom voor het om het dekzeil zo klein mogelijk te houden. Anderen zien veel praktische mogelijkheden van een dekzeil en kiezen voor een groter stuk wat uitsteekt.

Grondzeil voor onder een zwembad

Zoekt u een dekzeil voor onder uw zwembad? In ons assortiment vindt u verschillende maten dekzeilen. Onze dekzeilen zijn gewapend, dat zorgt ervoor dat ze sterk van kwaliteit zijn. Het is dan ook mogelijk om het dekzeil op maat te knippen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Misschien interessant?