arrow_drop_up arrow_drop_down
6 februari 2020 

Bergen bouwmateriaal

Bent u aan het klussen of heeft u een bouwbedrijf. Ontvangt u materiaal wat buiten een tijdje moet wachten tot u het in gebruik neemt? Dan is het aan te raden om dit af te dekken met een afdekzeil.

Bouwmateriaal afdekken

Het afdekken van bouwmateriaal is van belang om de kwaliteit van het bouwmateriaal te waarborgen. Een dekkleed over het materiaal zorgt ervoor dat het weer, zij het regen, wind of zonneschijn, voor minder aanslag of schade zorgt. Niet afgedekte bouwmaterialen kunnen bijvoorbeeld verkleuren. Ook de temperatuur kan invloed hebben op de kwaliteit van het materiaal. Wat te denken van regen wat kan leiden tot groene aanslag op bijvoorbeeld houten planken en palen.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Marc Zantingh, eigenaar van Allesafdekken.nl en Zantingh Rietdekkers B.V. Met ons Rietdekkers bedrijf zijn wij zelf ook eindgebruiker van dekzeilen en afdek vliezen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende dekzeilen die er op de markt zijn. Deze ervaring willen we met u delen door kwalitatief goede afdek materiaal te bieden.

het bergen van net binnengekomen bouwmateriaal

Afdekzeil bouwbedrijven

Veel bouwbedrijven maken gebruik van afdekkleden om hun materiaal tijdelijk af te dekken. De kans dat het materiaal in kwaliteit afneemt wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. Mocht u een product hebben wat helemaal niet tegen vocht kan, dan is het slimmer om dit product binnen op te slaan. Of u moet ervoor kiezen om het product volledig in te pakken in 100% waterdicht dekzeil. Mocht u hiervoor kiezen dan is het zaak om een kwalitatief goed afdekzeil aan te schaffen. Een dekzeil die ook bestemd is tegen wind, en dus niet bij een kleine windvlaag volledig is doorgescheurd. Als u op locatie bent is dat probleem snel genoeg te verhelpen. Maar mocht u niet op locatie zijn dan kan het zijn dat uw materiaal een langere tijd wordt blootgesteld aan wind, regen en zon. Mocht u opzoek zijn naar sterk dekzeil dan is het goed om uit te kijken naar zeil die gewapend is. Gewapende dekzeilen zijn sterker en zullen minder snel scheuren.

Afdekzeil kopen

Bent u opzoek naar een waterdicht afdekzeil voor het bergen van uw bouwmateriaal? In ons assortiment vindt u waterdichte, transparante en gewapende dekzeilen. Deze zijn dus doorzichtig, laten geen water door en sterk van kwaliteit. Zo hebben we kort geleden onze dekzeilen getest. Uit de test blijkt dat wanneer wij 400kg aan het dekzeil hangen, zelfs wanneer er een klein scheurtje in het dekzeil zit, het zeil niet verder scheurt.

Misschien interessant?