Gewapend afdekzeil

Bent u opzoek naar een gewapend afdekzeil? Een gewapend dekzeil wordt veelvoudig aangeschaft. Rietdekkers, bouwbedrijven, stucadoors maar doe het zelvers zijn veelvoudig opzoek naar een sterk en gewapend dekzeil.

Filter

Voordeel transparant en gewapend afdekzeil

Een voordeel van een gewapend transparant zeildekzeil is dat u letterlijk kunt zien wat u hebt afgedekt. Dit kan van pas komen op het moment dat u ergens op wilt staan, of even ergens op wilt leunen. Daarnaast is het handig wanneer u iets kwijt bent, of iets zoekt. Een doorzichtig zeil zorgt er in dat geval voor dat u hetgeen wat u zoekt sneller weer kunt vinden, maar naast dat scheelt het een hele hoop werk. U hoeft niet het hele dekzeil weg te halen om vervolgens hetgeen te pakken wat u nodig hebt. Dat is ook zeker niet praktisch, aangezien een dekzeil vaak wordt gebruikt ter bescherming tegen water, vuil of stof. Op het moment dat u bij de vleet het dekzeil moet wegtrekken om te kijken wat eronder ligt, is de kans een stuk groter dat er stof, verf, viezigheid of vocht op plekken komt waar u het liever niet hebt.

Proefmonster aanvragen

Een gewapend dekzeil is vergeleken met een niet gewapend dekzeil een stuk sterker. Met name bouwbedrijven, rietdekkers en dakdekkers zoeken sterke dekzeilen zoals de Xstrong afdekzeil die niet snel scheuren of slijten.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met de kwaliteit die men wil bieden. Een echte vak schilder wil geen spetters achterlaten op plekken die niet horen. Daarom dekken ze alles af. Tijdens het schilderen wil men ervan uit gaan dat het zeil zijn werkt doet.

Waarom is een gewapend afdekzeil noodzakelijk?

Een sterk en gewapend afdekzeil is ook van groot belang voor rietdekkers en dakdekkers, zeker aangezien zij het zeil buiten gebruiken. De zeilen moeten voor het vakwerk wat ze leveren tegen wind en water kunnen. Windstoten kunnen bij zware weersomstandigheden snelheden van 100 kilometer per uur of zelfs nog een stuk meer bereiken. Daarnaast kan er tijdens het werk een ongelukje gebeuren waarbij iets zwaars tegen het zeil valt. Het moet dan natuurlijk voorkomen worden dat het zeil scheurt. Daarom is het belangrijk dat het afdekzeil gewapend is.

Hoe sterk is een gewapend afdekzeil?

Ons gewapend transparant afdekzeil is door ons uitvoerig getest. Zoals u kunt zien, hebben wij op het onderstaande filmpje, maar liefst 400KG aan gewicht aan ons afdekzeil gehangen en door de hoge scheurweerstand ontstaan er geen scheuren. Ook wanneer wij doelbewust een klein scheurtje in het afdekzeil maken ziet u dat de scheur niet groter word.

Bekijk hier onze kwaliteitstest

Bent u opzoek naar een gewapend transparant afdekzeil?

Werkt u regelmatig met afdekzeilen? Dan kent u vast de frustraties van de standaard dunne ”bouwmarkt afdekzeilen”. Ze scheuren al snel kapot en echt waterdicht en uv-bestendig zijn ze na verloop van tijd ook niet meer. Het weefsel waarmee de bekende oranje/blauwe/groene dekzeilen gemaakt zijn, slaan bij langdurige regen en veel wind al snel vocht door, waardoor bouwmaterialen of waardevolle bezittingen niet droog blijven. De gewapende waterdichte afdekzeilen van Allesafdekken zijn een stuk sterker dan gewone dekzeilen van de bouwmarkt.

Allesafdekken.nl is een onderdeel van Zanting Rietdekkers. Wij zijn zelf dus ook eindgebruikers van gewapende dekzeilen. Vanuit de praktijk kennen wij zeer goed de voor en nadelen van de verschillende soorten dekzeilen die er op de markt zijn.

bent u op zoek naar een doorzichtig gewapend afdekzeil in verschillende afmetingen? Dan kunnen wij u helpen!

Neem contact op