Afdekvlies

Bouwvakkers, schilders en stukadoors die door elkaar lopen. Rondvliegende cement spetters, vallende kwasten en slingerend gereedschap. Wilt u onnodige herstelwerkzaamheden voorkomen? Dan kunt u het beste afdekvlies kopen bij Allesafdekken.nl. Bij ons kunt u terecht voor 24/7 online support en is verzending binnen Nederland altijd gratis.

Filter

Effectieve bescherming tegen stof, verfspatten en vuil

Als u vloeren wilt vrijhouden van druppels verf en klodders stuc, kan afdekvlies kopen een uitkomst bieden. Afdekvlies wordt gebruikt voor het beschermen van de ondergrond om zo bevuiling en beschadiging te voorkomen. De onderzijde is gemaakt van een niet geweven vezel en de bovenzijde is een PE folie met antislip coating. En dat is wel zo prettig, zeker wanneer het gaat om een net gelegde vloer.

Proefmonster aanvragen

Afdekvliezen bieden niet alleen bescherming tegen vocht, verf en vuil, ze komen ook uitstekend van pas als u valschade wilt voorkomen. Als er tijdens het klussen eens een hamer valt, is de kans op een onbeschermde vloer enorm groot. Afdekvlies bestellen zorgt ervoor dat de vloer veel minder snel zal beschadigen. U kunt bij ons afdekvliezen en afdekzeilen en Xstrong afdekzeilen in verschillende afmetingen.

Wat zijn de voordelen van afdekvlies?

Vloeren en trappen krijgen tijdens renovatie- en nieuwbouwprojecten heel wat te verduren. Als u deze niet voldoende beschermd, is het vaak nodig de vloer of trap achteraf te herstellen of nog erger, opnieuw te leggen. Bovendien is afschermen vaak nodig vanwege veiligheid. Met afdekvliezen hoeft u hiervoor niet bang te zijn.

  • Afdekvlies is vochtdicht vanaf de bovenzijde
  • Afdekvlies is schokabsorberend
  • Afdekvlies is herbruikbaar
  • Zeer geschikt voor pas gelegde vloeren

Zo kunt u afdekvliezen vastzetten

Of u nu gaat klussen, schilderen, stucen of verven, met deze vloerbescherming kunt u altijd uit de voeten. De zelfklevende laag is om schuivend materiaal te voorkomen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten die geschikt zijn voor verschillende ondergronden en bruikbaar zijn in verschillende situaties. Het materiaal is gemakkelijk te hanteren en kan gemakkelijk worden gesneden/geknipt met behulp van een schaar om perfect te passen op elk oppervlak.

Is afdekvlies kopen een duurzame optie?

Afdekvlies kopen bij Allesafdekken.nl is zeker een duurzame optie. Afdekvliezen kunt u namelijk gerust meerdere keren gebruiken. Het ligt er alleen wel aan op welke vloer u het gebruikt. Als u het schildersvlies namelijk oprolt kunnen er bijvoorbeeld zandkorrels aan blijven kleven. Wanneer u dan de volgende keer weer het materiaal gebruikt op een pas gelakte vloer, kunnen deze zandkorrels krassen veroorzaken. Om deze reden kunt u daarom soms beter kiezen voor nieuw materiaal.

Afdekvlies kopen bij Allesafdekken.nl.

Wilt u graag afdekmateriaal kopen? Bestel deze dan bij Allesafdekken.nl. Of u nou op zoek bent naar ademend afdekvlies, standaard afdekvlies of een stucloper. Wij werken enkel met sterke en scheurbestendige afdekvliezen van hoge kwaliteit. Wilt u dit graag eerst zelf ervaren? Dan kunt u een gratis proefmonster aanvragen op onze webshop.

Vragen, informatie en advies over afdekvlies kopen

Klussen gaan vaak gepaard met een hoop troep. Dat is de reden waarom klussers verschillende materialen gebruiken om dingen mee af te dekken. U wilt natuurlijk niet dat na het schilderen overal resten verf of cement achterblijven. Door afdekvlies te bestellen bij Allesafdekken.nl gaat uw klus gegarandeerd soepel verlopen.

Wilt u eerst graag meer weten over één van onze afdekvliezen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Schroom dan niet en neem contact op met onze ervaren medewerkers. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en we denken dan ook graag met u mee. Wij hanteren altijd een niet goed geld terug garantie.

Neem contact op